CURS IGIENA

CURS NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA – PROMO 99 LEI ( toate taxele incluse )

inscrieri telefonice 021.315.3177 sau 0744.526.911

Module curs igiena:

Modulul 1: Curs igiena Bucuresti si Ilfov pentru servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alimentație publică și a colectivităților.

Nivelul 1. Instruirea managerilor, sefilor de sectie, directorilor pentru asigurarea calitatii etc., din unitatile cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport) si din unitatile de alimentatie publica si colectiva.
Durata : 12 ORE

Nivelul 2: Instruirea operatorilor din industria alimentara si din unitatile de alimentatie publica si colectiva si a vanzatorilor pe tipuri de activitati (paine si produse de panificatie, zahar si produse zaharoase etc.)

Durata : 12 ORE

Nivelul 3: Instruirea personalului de ingrijire din sectorul alimentar si din unitatile de alimentatie publica si colectiva

Durata : 12 ORE

PRET 99 LEI ( toate taxele incluse )Modulul 2: Curs igiena
Bucuresti si Ilfov pentru servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alipentru servicii de curățenie în unități de asistență medicală, colectivități de copii și tineri, unități de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.

Durata : 12 ORE

PRET 99 LEI ( toate taxele incluse )Modulul 3: Curs igiena
Bucuresti si Ilfov pentru producția și distribuția apei potabile, inclusiv a apei potabile și îmbuteliate

Nivelul 1: Instruirea managerilor, sefilor de sectie, directorilor pentru asigurarea calitatii etc., din unitatile de producere si distributie a apei potabile, inclusiv imbuteliate.
Durata : 12 ORE

Nivelul 2: Instruirea operatorilor din unitatile de productie si distributie a apei potabile inclusiv apa potabila Imbuteliata
Durata : 12 ORE

Nivelul 3: Instruirea personalului de Intretinere si reparatii din unitatile de productie si distributie a apei potabile inclusiv apa potabila Imbuteliata
Durata : 9 ORE

PRET 99 LEI ( toate taxele incluse )Modulul 4:
 Curs igiena Bucuresti si Ilfov pentru servicii de îngrijire corporală

Durata : 13 ORE

PRET 99 LEI ( toate taxele incluse )Modulul 5:
 Curs igiena Bucuresti si Ilfov pentru servicii tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare.

Durata : 17 ORE

PRET 180 LEI ( toate taxele incluse )


Obligativitatea urmarii unui curs de igiena  stabilita prin Legea 98/1994 republicata in 2008 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica si a Ordinului nr. 1225/2003 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea si certificarea instruirii profesionale a personalului privind insusirea noţiunilor fundamentale de igiena, pentru urmatoarele categorii de lucratori

  • lucratorilor  din industria alimentara, inclusiv pentru cei care comercializeaza si transporta produse din industria alimentara (alimentatie publica si a colectivitatilor )
  • lucratorilor din serviciile de curatenie din unitatile de asistenta medicala, a colectivitatilor de copii si tineri, unitati de cazare hoteluri, moteluri, cabane, pensiuni etc.
  • lucratorilor din domeniul producției și distribuției apei potabile, inclusiv a apei potabile îmbuteliate.
  • persoanelor din cadrul serviciilor de ingrijire corporala ( frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura, coafor, masaj, etc.).
  • persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.

Cursurile sunt organizate SC PREVENT TEAM SRL in calitate de unitatea autorizata in acest scop si se desfasoara in sali autorizate pentru procesul de invatamant de catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti.

Dupa promovarea examenul final de verificare a cunostintelor absolventilor le este inmanat un certificat valabil 3 ani. Persoanele care nu promoveaza examenul final pot participa la o noua examinare dupa plata taxei de reexaminare (21 RON).

Pentru companii se ofera discount iar in functie de numarul de persoane participanete cursul poate sa fie sustinut in locatia beneficiarului.

Datorita frecventei mare de desfasurare a cursurilor dispunem de program flexibil pentru sustinerea acestora de catre cursanti si de programare imediata pentru urmatoarea sesiune .

Documente necesare inscriere curs : copie document identitate, cerere inscriere curs igiena.

021-315.3177 sau 0744.526.911

contact@deratizaresidezinsectie.ro

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *