CENTRE DE INFRUMUSETARE

 

CENTRE DE INFRUMUSETARE

DERATIZARE DEPARAZITARE DEZINFECTIE DEPARAZITARE

SC PREVENT TEAM SRL ofera preturi speciale si termene de plata avantajoase precum si program de interventie flexibil  pentru toate centrele de infrumusetare (saloane, frizerii) pentru serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Deparazitare,  care sunt stipulate clar privind periodicitatea si importanta acestora in Ordinul 82/09.02.2015 Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, acesta prevede executarea trimestriala sau de cate ori este nevoie pentru spatiile inchise ale institutiilor publice precum si spatiile comune inchise ale cladirilor iar deratizarea minim odata pe semestru si oridecate ori este necesar pentru stoparea infestarii

Serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Deparazitare sunt prestate de catre SC PREVENT TEAM SRL cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, cu personal autorizat folosind produse inalta calitate si echipamente de ultima generatie.

Bolile contagioase sunt produse de microorganisme patogene in speta microbi, virusi sau o ciuperci care patrund in organism, pe care corpul nu poate sa le distruga in stadiul incipient. Ele sunt cu atat mai usor de contactat in locurile aglomerate si se raspandesc repede de la om la om. Cele mai frecvent intalnite boli care pot provoca focare contagioase cu evolutie rapida in centre de infrumusetare (saloane, frizerii) sunt gripa, guturaiul, varicela, rujeola, rubeola, oreion, scarlatina, boala gura-mana picior.

Pentru serviciile de dezinfectie prestate in centre de infrumusetare (saloane, frizerii) SC PREVENT TEAM SRL foloseste dezinfectanti profesionali Biodegradabili in proportie de 99,9% non-toxici avizati de catre Ministerul Sanatatii pentru folosinta in unitatile de invatamant, ce nu afecteaza sanatatea copiilor sau mediul incojurator si care dealtfel nu au niciun miros, culoare sau urma vizibila si nu sunt corozivi sau alergeni.  Aplicarea acestora se face prin nebulizare cu un aparat de ultima generatie ( ceata rece ) ce nu necesita aerisire sau alta actiune dupe efectuarea dezinfectiei. Pentru dezinfectarea unui spatiu de 50 este nevoie de aproximativ 4 minute afectand cant mai putin activitatea de desfasurare a activitatilor zilnice.

Pentru serviciile de deratizare ( soareci, sobolani ) prestate in centre de infrumusetare (saloane, frizerii) SC PREVENT TEAM SRL foloseste momeli raticide ( doar in spatiile ce permit folosirea acestora ) numai in statiile de intoxicare avizate  sau aparate cu ultrasunete pentru alungarea populatiilor mai putin numeroase.

Pentru serviciile de dezinsectie ( muste, tantari, gandaci..) prestate in centre de infrumusetare (saloane, frizerii) SC PREVENT TEAM SRL  foloseste substante non-toxice , nepericuloase pentru copii sau adulti aplicate prin pulverizare grosiera cu pompa  sau geluri insecticide la interior si cu ajutorul generatorului de ceata calda ( fogger ) sau al generatorului de ceata rece ULV la exterior.

Serviciile de deparazitare  ( pureci, paduchi, capuse.. )prestate in centre de infrumusetare (saloane, frizerii) SC PREVENT TEAM SRL se realizeaza numai de personal autorizat cu substante insecticide de soc din grupa III si IV de toxicitate. Aplicarea substantelor cu dilutia stabilita de producator in functie de suprafata tratata si gradul de infestare se face cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta.

Pentru mai multe informatii, contactati echipa noastra la numarul de telefon 021-315.317 sau la email contact@deratizaresidezinsectie.ro

Ne puteti gasi in catalogul electronic SEAP