HOTELURI SI UNITATI TURISTICE

DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE DEPARAZITARE

HOTELURI SI UNITATI TURISTICE

SC PREVENT TEAM SRL ofera preturi speciale si termene de plata avantajoase precum si program de interventie flexibil  pentru toate hoteluri si unitati de cazare private sau de stat pentru serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Deparatizare care sunt stipulate clar privind periodicitatea si importanta acestora in Ordinul 82/09.02.2015 Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, acesta prevede executarea trimestriala in spatiile inchise ale operatorilor cu profil nealimentare ( hoteluri, moteluri, pensiuni etc. ) şi ori de câte ori este nevoie pentru serviciul de desinzectie si lunar sau ori de cate ori este nevoie pentru spatiile adiacente cu profil alimentar ( cantine, restaurante, locuri de luat masa, bucatarii), pentru serviciul de deratizare este prevazut executarea acestuia cel putin odata pe semestri si ori de cate ori este nevoie  în spaţiile închise ale operatorilor economici cu profil nealimentar

Serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Deparazitare sunt prestate de catreSC PREVENT TEAM SRL cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, cu personal autorizat folosind produse inalta calitate si echipamente de ultima generatie.

Bolile contagioase sunt produse de microorganisme patogene in speta microbi , virusi sau o ciuperci care patrund in organism, pe care corpul nu poate sa le distruga in stadiul incipient. Ele sunt cu atat mai usor de contactat in locurile in care exista grupuri de persoane in contact apropiat cum ar fi unitatile de cazare. ( hoteluri, moteluri, pensiuni etc. )

Pentru serviciile de dezinfectie prestate in hoteluri si unitati de cazare SC PREVENT TEAM SRL foloseste dezinfectanti profesionali Biodegradabili in proportie de 99,9% , non-toxici avizati de catre Ministerul Sanatatii pentru folosinta in spitale, cu eficacitate sporicida inclusiv Clostridium Difficile , ce nu afecteaza sanatatea clientilor ori personalului hotelier sau mediul incojurator si care dealtfel nu au niciun miros, culoare sau urma vizibila dupa uscare si nu sunt corozivi sau alergeni.  Aplicarea acestora se face prin nebulizare cu un aparat de ultima generatie ( ceata rece ) si nu necesita aerisire sau alta actiune dupe efectuarea dezinfectiei. Pentru dezinfectarea unui spatiu de 50 este nevoie de aproximativ 4 minute afectand cant mai putin desfasurarea activitatilor zilnice.

Pentru serviciile de deratizare  prestate in hoteluri si unitati de cazare SC PREVENT TEAM SRL foloseste atat momeli raticide in statii de intoxicare ( in spatiile ce permit folosirea acestora din punct de vedere sanitar si alimentar ) cat si capcane mecanice sau aparate cu ultrasunete pentru alungarea populatiilor mai putin numeroase.

Pentru serviciile de dezinsectie prestate in hoteluri si unitati de cazare SC PREVENT TEAM SRL foloseste substante non-toxice , nepericuloase pentru oameni, aplicate cu generator de ceata calda ( fogger ) la exterior , pulverizare cu pompa de mana sau geluri insecticide la interior.

Serviciile de deparazitare  ( pureci, paduchi, capuse.. )prestate in hoteluri si unitati de cazare SC PREVENT TEAM SRL se realizeaza numai de personal autorizat cu substante insecticide de soc din grupa III si IV de toxicitate. Aplicarea substantelor cu dilutia stabilita de producator in functie de suprafata tratata si gradul de infestare se face cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta.

Pentru mai multe informatii contactati echipa noastra la numarul de telefon 021-315.3177

Ne regasiti si in catalogul electronic SEAP.