DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE DEPARAZITARE

SPATII COMERCIALE

SC PREVENT TEAM SRL ofera preturi speciale si termene de plata avantajoase precum si program de interventie flexibil  pentru toate unitatile cu profil alimentar si restaurante private sau de stat pentru serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Deparazitare care sunt stipulate clar privind periodicitatea si importanta acestora in Ordinul 82/09.02.2015 Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, acesta prevede executarea lunara  şi ori de câte ori este nevoie pentru desinzectie si  executare trimestriala a deratizarii şi ori de câte ori este nevoie  în spaţiile închise ale operatorilor economici cu profil alimentar

Serviciile de Deratizare, Dezinsectie Dezinfectie si Deparazitare sunt prestate de catre SC PREVENT TEAM SRL cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, cu personal autorizat folosind produse inalta calitate si echipamente de ultima generatie.

Bolile contagioase sunt produse de microorganisme patogene in speta microbi, un  virus sau o ciuperca care patrunde in organism, pe care corpul nu poate sa-l distruga la in stadiul incipient. Ele sunt cu atat mai usor de contactat in locurile in care exista grupuri de persoane in contact apropiat cum ar fi unitatile de alimentatie.

Pentru serviciile de dezinfectie prestate in unitati de alimentatie si restaurante SC PREVENT TEAM SRL foloseste dezinfectanti profesionali Biodegradabili in proportie de 99,9% , non-toxici avizati de catre Ministerul Sanatatii pentru folosinta in spitale, cu eficacitate sporicida inclusiv Clostridium Difficile , ce nu afecteaza sanatatea pacientilor sau mediul incojurator si care dealtfel nu au niciun miros, culoare sau urma vizibila dupa uscare si nu sunt corozivi sau alergeni.  Aplicarea acestora se face prin nebulizare cu un aparat de ultima generatie ( ceata rece ) si nu necesita aerisire sau alta actiune dupe efectuarea dezinfectiei. Pentru dezinfectarea unui spatiu de 50 este nevoie de aproximativ 35 minute afectand cant mai putin desfasurarea activitatilor zilnice.

Pentru serviciile de deratizare prestate in unitati de alimentatie si restaurante  SC PREVENT TEAM SRL foloseste atat momeli raticide ( in spatiile ce permit folosirea acestora din punct de vedere sanitar si alimentar ) cat si capcane  sau aparate cu ultrasunete pentru alungarea populatiilor mai putin numeroase.

Pentru serviciile de dezinsectie prestate in unitati de alimentatie si restaurante SC PREVENT TEAM SRL foloseste substante non-toxice , nepericuloase pentru copii aplicate cu generator de ceata calda ( fogger ) la exterior, pulverizare cu pompa de mana sau geluri insecticide la interior.

Serviciile de deparazitare  ( pureci, paduchi, capuse.. )prestate in unitati de alimentatie si restaurante  SC PREVENT TEAM SRL se realizeaza numai de personal autorizat cu substante insecticide de soc din grupa III si IV de toxicitate. Aplicarea substantelor cu dilutia stabilita de producator in functie de suprafata tratata si gradul de infestare se face cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta.

Pentru mai multe informatii contactati echipa noastra la numarul de telefon 021-315.3177

Ne puteti gasi in catalogul electronic SEAP.