DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE DEPARAZITARE

SPITALE SI CABINETE MEDICALE

SC PREVENT TEAM SRL ofera preturi speciale si termene de plata avantajoase precum si program de interventie flexibil  pentru toate unitatile sanitare ( spitale, cabinete medicale, clinici, unitati de recuperare si tratament) private sau de stat pentru serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Deparazitare care sunt stipulate clar privind periodicitatea si importanta acestora in Ordinul 82/09.02.2015 Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, acesta prevede executarea lunara  şi ori de câte ori este nevoie, în spaţiile închise ale operatorilor economici cu profil alimentar şi ale unităţilor sanitare

Serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Deparazitare sunt prestate de catre  SC PREVENT TEAM SRL cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, cu personal autorizat folosind produse inalta calitate si echipamente de ultima generatie.

Bolile contagioase sunt produse un microorganisme patogene in speta un microbi, virusi sau ciuperci care patrund in organism, pe care corpul nu poate sa le distruga in stadiul incipient. Ele sunt cu atat mai usor de contactat in locurile in care  exista grupuri de persoane in contact apropiat cum ar fi spitalele. Rata de contactare a unor boli intra-spitalicesti in Romania se situeaza intre 8-10% .

80% din infecţiile spitaliceşti sunt contractate în urma utilizării cateterelor urinare (se folosesc pentru drenarea urinei din vezică în cazul imposibilităţii de a urina). Bacteriile responsabile sunt, cel mai adesea, Escherichia coli şi Klebsiella multirezistentă. Aceasta din urmă este foarte dificil de tratat, fiindcă nu poate fi distrusă decât de antibiotice foarte puternice.

Pentru serviciile de dezinfectie prestate in spitale si cabinete medicale  SC PREVENT TEAM SRL foloseste dezinfectanti profesionali Biodegradabili in proportie de 99,9% , non-toxici avizati de catre Ministerul Sanatatii pentru folosinta in spitale, cu eficacitate sporicida inclusiv Clostridium Difficile , ce nu afecteaza sanatatea pacientilor sau mediul incojurator si care dealtfel nu au niciun miros, culoare sau urma vizibila dupa uscare si nu sunt corozivi sau alergeni.  Aplicarea acestora se face prin nebulizare cu un aparat de ultima generatie ( ceata rece ) si nu necesita aerisire sau alta actiune dupe efectuarea dezinfectiei. Pentru dezinfectarea unui spatiu de 50 este nevoie de aproximativ 4 minute afectand cant mai putin desfasurarea activitatilor zilnice.

Pentru serviciile de deratizare prestate in spitale si cabinete medicale  SC PREVENT TEAM SRL foloseste atat momeli raticide in statii de intoxicare ( in spatiile ce permit folosirea acestora din punct de vedere sanitar si alimentar ) cat si capcane  sau aparate cu ultrasunete pentru alungarea populatiilor mai putin numeroase.

Pentru serviciile de dezinsectie prestate in spitale si cabinete medicale SC PREVENT TEAM SRL foloseste substante non-toxice , nepericuloase pentru oameni aplicate cu generator de ceata calda ( fogger ) la exterior , pulverizare cu pompa de mana sau geluri insecticide la interior

Serviciile de deparazitare  ( pureci, paduchi, capuse.. )prestate in spitale si cabinete medicale  SC PREVENT TEAM SRLse realizeaza numai de personal autorizat cu substante insecticide de soc din grupa III si IV de toxicitate. Aplicarea substantelor cu dilutia stabilita de producator in functie de suprafata tratata si gradul de infestare se face cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta.

 

Pentru mai multe informatii contactati echipa noastra la numarul de telefon 021-315.3177

Ne puteti gasi in catalogul electronic SEAP.